Tóth-Kása Sarolta, 62 éves

  • 2020.06.24.

Az első 50 oldalt így egy ültő helyemben végigolvastam, nem tudtam letenni. Nagyon tetszett, hogy sok párhuzamosság van az életünkben: a gyermekkorunkban, a házasságunkban, ezek az élmények azonnal közel hozták hozzám a kötetet. Sok helyen elérzékenyültem.

Ezt követően nem egy romantikus családregény következett; tetszett, hogy egy-egy fejezet után ott vannak az értékmozaikok, ettől tagoltabb, jobban áttekinthető, ott van a tanulság, a következtetés. Lehet, hogy nagy szavaknak tűnik, de gyakorlati kézikönyvnek, keresztény életkalauznak javaslom, mert egy az egyben a Biblia üzenete tárul az olvasó elé; ebből bárki megtanulhatja a lényeget az örömteli keresztény élethez, ezért ajánlom TANKÖNYVnek (is) vagy kötelező olvasmánynak. Egyszerűen lelkes lesz tőle az ember.

A kötet fontos jellemzője, hogy nem a "szerintemre épít", hanem a bibliai igazságot képviseli, éli, ettől lesz hiteles. Az Étékmozaik része, nagyon vonzó, bátorító és útmutató az őszinte, boldog keresztény élethez. Nekem nagy tanulság: az örökös Istenre, a felfelé mutatás, s hogy Atyánkra tekinve lesz elviselhető az élet mindennapi nehézsége, és van kiút minden bűnünkből.

Mindenesetre ott lesz a kedvenc könyveim között. Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet. Nem is olyan rég végigmentem az életem sebein, most már hegein, és rájöttem, hogy az Úr Isten vezetett végig. Most nem lennék itt ezek nélkül.

Olyan jó, hogy legalább imában részese lehettem a könyv születésének. Remélem sokaknak lesz hasznos, nekem az. Sok mindenben már imára késztet és a felszabadulás örömét hozza A Sátán folyamatosan támad. Vannak az embernek mélyre ásott elakadásai, amiből szívesen felszabadulok. 

Istené a dicsőség és nagy köszönet neked, mert reméljük sokaknak megváltozik a szemléletmódjuk, ha elolvassák.Mi sokat tanultunk általatok is.Ölellek.