Kövesdi Julianna, 32 éves ápoló

  • 2022.03.25.

Kedves Ida!

Nagyon sok szeretetet, örömet, bátorítást kaptam a könyv olvasása során, őszintén csodálom Önöket hogy ekkora hitük, elhivatásuk , elköteleződésük volt és van az adódott tengernyi nehézség ellenére is. Rengeteg dolgot világított meg az Ön által írt könyv - amelyekről eddig nem is tudtam -, sok bűnömet megmutatta, de ez a jó és ez a cél - nem a "szerintem"-ek, ahogy Ön fogalmazott. Úgy tapasztalom, az életemben is pozitív fordulatot hozott a kedves sorok elolvasása. Sokszor egy-egy gondolat eszembe jut, előveszem és fellapozom újra a hozzá kapcsolódó értékmozaikot.

Kevés ilyen könyvvel találkoztam mostanában, hogy elolvasása után is fellapozza, visszakeres benne az ember (pedig nagy könyvmoly vagyok, mióta csak tudok olvasni). A kötetet egy keresztény könyvesbolt kínálatában találtam, és azonnal kosárba tettem. Nagyon kedves a borító, és ahogy fellapoztam, komoly és elgondolkodtató fejezetcímekkel találkoztam. Nagyon az evangélium mélyére, és lényegére világít, mentesen a világ mindenféle "modernista", vagy "progresszív" vagy akár "feminista" teológiai irányzataitól.

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek vallási és életkori kitétel nélkül.Áldást és sok szeretetet kívánok a szerző és családja életében!

Sok szeretettel: Kövesdi Julianna