Hamarné Csorba Etelka, 70 éves

  • 2020.06.25.

Már a könyvbemutatón éreztük azt a szeretetteljes családias légkört, a család kisugárzását, a szeretetet, a hálaadást, Isten jelenlétét. A könyv olvasása közben ez csak erősödött bennem.
Első ránézésre nem értettem miért van ennek a könyvnek négy címe is? Talán nem tudtál választani? Ahogy haladtam az olvasással, bizony gyorsan megértettem, hogy milyen fontos mind a négy, felöleli, átöleli egész életeteket, nehézségeket, örömöket.

Nagyon nagy dolgot vállaltatál fel a könyv megírásával. Az emberek ismernek benneteket, őszinte szeretetteljes életeteket, ismerik a családotokat, az Úrhoz való kapcsolatotokat, hitelesek vagytok, és ettől lesz hiteles ez a könyv is. Összeállnak a mozaikdarabok, utat mutat, visz az úton a boldogsághoz.
Ez a könyv olyan sok fontos dologra hívja fel a figyelmemet,teljesen magával ragad, jegyzetelek, vagy lefotózok egy-egy kis részletet, mert nem akarom elfelejteni! Hálás vagyok az Úrnak, hogy személyesen ismerhetlek benneteket! A könyv megírásáért nagyon hálás vagyok, köszönöm, és gratulálok!
Minden korosztálynak ajánlom!